Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εκδηλώσεις

Μια σημαντική μέρα στη ζωή σας στο ξενοδοχείο El Sol στα Κύθηρα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την ειδική σας εκδήλωση για την ημέρα του γάμου, τη βάπτιση ή το πάρτι που έχετε ονειρευτεί.

Βαπτίσεις

Η ημέρα της βάπτισης του μωρού σας είναι μια από τις πιο ξεχωριστές μέρες και αξίζει να γιορτάζεται. Το El Sol Hotel διαθέτει τις εγκαταστάσεις για να διασκεδάσει έως και 200 άτομα και να το κάνει μια υπέροχη, αξέχαστη περίσταση. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει με οποιαδήποτε απορία. Βιαστείτε και προγραμματίστε την εκδήλωσή σας μαζί μας μέσω email ή απευθείας τηλεφωνικών κλήσεων στο ξενοδοχείο.

Πάρτυ

Είτε πρόκειται για ένα οικείο πάρτι με στενούς φίλους είτε για μια μεγάλη γιορτή με έως και 200 επισκέπτες, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε στο El Sol Hotel! Ένας όμορφος χώρος που ταιριάζει στην εκδήλωσή σας και μια θέα που δεν θα ξεχάσετε ποτέ! Μιλήστε με το προσωπικό μας για να μάθετε για τις ειδικές προσφορές διαμονής μας, τους αφοσιωμένους διοργανωτές εκδηλώσεων, τα γευστικά μενού, τις επιλογές σε μπουφέ και πολλά, πολλά άλλα! Στο El Sol Hotel μπορείτε πραγματικά να ζωντανέψετε τη μεγάλη σας βραδιά με ένα μεγάλο πάρτι!

Γάμοι

Στο ξενοδοχείο El Sol κάθε γάμος είναι μοναδικός, όπως και το ζευγάρι που παντρεύεται. Η δεξίωση του γάμου σας, μπορεί να είναι όσο απλή ή όσο πολυτελής επιθυμείτε. Η οργανωμένη και έμπειρη ομάδα μας, θα σας οδηγήσουν καθ’ όλη την οργάνωση της εκδήλωσης, από την επιλογή των λουλουδιών και την διακόσμηση μέχρι το μενού του δείπνου. Όλα αυτά και περισσότερα, σας περιμένουν στο ξενοδοχείο El Sol και μαζί θα δημιουργήσουμε το τέλειο σκηνικό για τον γάμο που έχετε φανταστεί.