Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καλώς ορίσατε στο ξενοδοχείο El Sol

Κύθηρα των Μύθων και της Ιστορίας, της δόξας και των ονείρων, των τραγουδιών… Το νησί βρίσκεται μεταξύ του Αιγαίου, Ιονίου και Κρητικού Πελάγους, εκεί που γεννήθηκε η Αφροδίτη, εκεί που η Γη τιμώρησε τον Ουρανό, το νησί των Κουρσάρων και των Πειρατών, των Κυθήρων τα νερά, με το ναυάγιο του Μέντωρ και το μηχανισμό των Αντικυθήρων, εκεί που το χρυσοκίτρινο της Sempreviva συναντά το απέραντο γαλάζιο… Un mondo fa un mondo, e il Cerigo un altro mondo…

Σε αυτή την γη, που την βρέχουν τρία πελάγη και φυτρώνει η Sempreviva υπόσχεται αιώνια ζωή, γεννήθηκε, ζει και στέκει επιβλητικά απέναντι από την Χύτρα το Βενετσιάνικο κάστρο το Ξενοδοχείο El Sol. Η αλμύρα της θάλασσας, οι μυρωδιές του νησιού και το μεράκι μας που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας Ράϊκου σας περιμένουν σε έναν επίγειο παράδεισο.

Τα δωμάτιά μας

Περιηγηθείτε στα διαθέσιμα δωμάτιά μας, χτισμένα με την κλασική κομψότητα και την απλότητα της ελληνικής νησιωτικής αρχιτεκτονικής.

Στη διάθεσή σας

Εξερευνήστε τις πλούσιες εγκαταστάσεις μας και τα 45 δείπνα, που θα σας μείνουν αξέχαστα μόνο στον ανοιχτό χώρο του El Sol Hotel. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις συμπεριλαμβανόμενες και συμπληρωματικές υπηρεσίες μας, μαζί με λεπτομέρειες για τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.

Το μοναδικό μέρος που επαναφορτίζει τις μπαταρίες μας

Ήρθαμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο με την υπέροχη εξυπηρέτηση, εκπληκτική θέα, αλλά πάνω απ ‘ όλα αυτούς τους ανθρώπους. Vanessa ο ιδιοκτήτης τον εαυτό της το πνεύμα αυτού του τόπου, ένα πολύ ζεστό πρόσωπο, σκληρή δουλειά, έτσι ώστε οι επισκέπτες της έχουν μια υπέροχη εμπειρία και πραγματικά να απολαύσετε τις διακοπές. Του χρόνου θα επιστρέψουμε, και τον επόμενο χρόνο και μετά τον άλλο. ανακαλύψαμε το μοναδικό μέρος που επαναφορτίζει τις μπαταρίες μας για το χειμώνα. . .

Ρωμύλος C (Κύπρος)

Εκπληκτική θέα

Ήμασταν το ξενοδοχείο για έναν οικογενειακό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο. Το προσωπικό ήταν τόσο εξυπηρετικό και το ίδιο το ξενοδοχείο είναι το μόνο που χρειάζεστε. Η θέα από το ξενοδοχείο είναι εκπληκτική και σχεδόν δεν φαίνονται πραγματικές! Το κάστρο αξίζει σίγουρα ένα ταξίδι και θα συνιστούσα ένα ταξίδι στα καταστήματα στους δρόμους μέχρι το κάστρο για μερικά όμορφα δώρα για την οικογένεια. Αξίζει μια επίσκεψη και συνιστούμε ανεπιφύλακτα ξενοδοχείο και νησί.

SINJIN81

Αυτό το ξενοδοχείο είναι ένας παράδεισος

Αυτό το ξενοδοχείο, με την υπέροχη θέα και την εύχρηστη θέση, είναι ένας παράδεισος. 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 20 λεπτά από το φρούριο και την πόλη, βρίσκεται σε καλή τοποθεσία. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και άρτια εξοπλισμένα, η πισίνα είναι καταπληκτική και το εστιατόριο, ανοιχτό όλη την ημέρα και αργά τη νύχτα, είναι εξαιρετικό. Αλλά το καλύτερο είναι η φιλοξενία. Το προσωπικό γνωρίζει τι θέλουν οι άνθρωποι και του παρέχει πραγματική φιλικότητα και αποτελεσματικότητα. Τα Κύθηρα μπορεί να μην είναι γνωστά ως προορισμός ελληνικών νήσων, αλλά, με έδρα αυτό το ξενοδοχείο, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε και να δείτε

Michael (Αυστραλία)